O nas

Začetki podjetja segajo v leto 1995, ko je Tomaž Prevec začel samostojno prevozniško pot kot samostojni podjetnik, v letu 2000 pa je s.p. preoblikoval v TRACOM d.o.o., kakor obstaja še danes.


V začetku smo prevažali zgolj manjše tovore, z vozili do 7,5 t skupne mase, ko pa je Slovenija vstopila v EU območje, smo sledili povpraševanju trga in prešli na večja vozila. Začeli smo prevažati  volumenske tovore, z vozili ki imajo 120 m3 prostornine in 24 t nosilnosti.


Večina prevozov opravimo na relaciji Slovenija – Italija – Slovenija, na željo stranke pa se podamo tudi v druge države EU. Osredotočili smo se na področje severne Italije, tako da smo tedensko prisotni na področju Milana in okolice. Na željo za vas uredimo prevoz tako malih kot tudi velikih pošiljk v vse države EU.

committed to excellence

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do eiusm por incididut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercita ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia mollit natoque consequat massa quis ligulaconsequat.

Our team of

top-level professionals

Joseph Foster

Founder & Owner

Daniel Foster

General Manager

John Foster

Certified Technician

Thomas Jones

Certified Technician

Tommy Foster

Certified Technician

Keith Johanes

Certified Technician